Meer resultaten voor tanden

aloe
déguisement
hotel
marabout
online
seo
vera
voyance
tanden
7 Richtlijnen voor gezonde tanden CMT Aarschot.
Vergeet de ruimtes tussen je tanden niet. Welke hulpmiddelen kies ik hiervoor.: Met een tandenstoker kan je etensresten verwijderen tussen tanden die iets verder uit elkaar staan. Interdentale borsteltjes of ragertjes zijn het ideale hulpmiddel om restjes tussen je tanden te verwijderen. Lees meer
tanden bleken hoofddorp
Tandzorg HZIV.
Gezonde tanden zijn belangrijk! Mooie tanden geven u een mooie glimlach.Maar gezonde tanden zijn ookbelangrijk voor uw gezondheid in het algemeen. Om uw tanden te beschermen kunt u enkele goede gewoontes aanleren en liefst zo vroeg mogelijk .Regelmatig uw tandarts bezoeken is één van deze goede gewoontes.
tanden bleken hoofddorp
6 oplossingen voor beschadigde of ontbrekende tanden CM Leef.
Kronen zijn nauwelijks van echte tanden te onderscheiden. beslaat meerdere met elkaar verbonden kronen. We gebruiken een brug om een of meerdereverlorentanden te vervangen. De tanden naast de ontbrekende tanden worden omslepen en krijgen een kroon. Daartussen hangt een zwevende kroon die de ontbrekende tand vervangt.
tanden
tanden - Traduction en français - exemples néerlandais Reverso Context.
m'n' tanden 309. z'n' tanden 231. tanden poetsen 210. tanden eruit 197. tussen je tanden 87. tanden zien 78. mond vol tanden 72. scherpe tanden 69. grote tanden 64. Documents Solutions entreprise Conjugaison Synonymes Correcteur Aide A propos de Reverso.
tanden
Tanden wisselen - Dental Clinics.
De melktand/kies zit nog vast als de vaste tand/kies doorkomt, waardoor deze achter de melktand/kies verschijnt. Uw kind heeft langere tijd pijn bij het tanden wisselen dan andere leeftijdsgenoten. Blijvende tanden en kiezen zijn donkerder en geler van kleur, dit is gebruikelijk.
beugel
Wat tanden vertellen over onze evolutie EOS Wetenschap. facebook. twitter. youtube.
De tanden van de kleine Homo floresiensis lijken dan weer het meest op die van de chimpanzee, wat aangeeft dat de afmetingen van de tanden deels ook gewoon van de lichaamsgrootte afhangen, en dat dus niet voor elke verandering een aparte evolutionaire verklaring moet worden gezocht.
tanden
Kunstgebit - Facings - Witte Tanden - Kunst Tanden bol.com.
Dit maakt de tanden flexibel en klaar om op maat gemaakt te worden. 2 Draai met een spiegel de tanden stevig over je bestaande tanden. Druk ze stevig tegen je tanden en klop voorzichtig op het afdrukmateriaal met je duimen achter je echte tanden.
tanden
Ontbrekende tanden en kiezen, wat nu? Vink Tandtechniek en prothetiek. Facebook. Instagram. LinkedIn.
Denk bijvoorbeeld aan een val waarbij u tanden verloren bent, een slecht onderhouden gebit waarin tanden verloren zijn gegaan door grove tandbederf, enzovoorts. Om de kans op het verlies van tanden en kiezen zo klein mogelijk te maken is het erg belangrijk om uw gebit goed te onderhouden.
tanden
Wat veroorzaakt gevoelige tanden? ParoHasselt.
Tandvleesaandoeningen die kunnen leiden tot terugwijkend tandvlees. Een gebarsten of gebroken tand waardoor het tandbeen komt bloot te liggen. Bovendien kunnen ook sommige tandheelkundige behandelingen gevoelige tanden veroorzaken. Behandelingen zoals het bleken van tanden, professionele gebitsreinigingen, het plaatsen van een beugel of vulling kunnen gevoelige tanden veroorzaken tijdens of na de procedure.
tanden
Cariës Gaatjes.
Poets twee keer per dagje tanden met fluoridetandpasta. Gebruik een tandenborstel met een kleine borstelkop en zachte borstelharen. Elektrische tandenborstels zijn een effectief middel om plak te verwijderen: de borstel maakt de poetsbeweging voorje enzo kun je je je concentreren op het plaatsen van de borstelkop.
Dit zegt de vorm van je tanden over jouw karakter - Happinez.
xml version"1.0" encoding UTF-8? Je tanden hebben betekenis, volgens het boek Als tanden konden kiezen van Michèle Caffin. Zo staat de rechter centrale voorsnijtand voor het mannelijke archetype yang, de linker voor het vrouwelijke yin. Wat verraden jouw tanden over je persoonlijkheid?

Contacteer ons