Meer resultaten voor chihuahua

aloe
déguisement
hotel
marabout
online
seo
vera
voyance
chihuahua
Chihuahua Langhaar - Alles over dit hondenras Purina.
Chihuahua is een staat in Mexico en de moderne Chihuahua werd vanuit deze staat voor het eerst naar Amerika geëxporteerd. Er bestaat ook een theorie dat het moderne ras ontwikkeld is uit de oeroude Techichi en kleine honden uit Mexico, Arizona en Texas.
kleding
Chihuahua: karakter, houden en verzorging MAXI ZOO.
Chihuahua kleine hond met een groot ego. Klein maar krachtig! De Mexicaanse chihuahua is het kleinste hondenras ter wereld. De grootte van de chihuahua is tussen de 15 en 35 centimeter schouderhoogte. Met maximaal drie kilo is ook het gewicht van de chihuahua praktisch.
https://seopageoptimizer.nl/sea/seo-sea/
Chihuahua Honden.be.
Aangezien dit ras prima in een kleinere woning kan gedijen, is een chihuahua ook een prima gezel voor oudere mensen. Goed opgevoed is hij een alert en aanhankelijk kameraatje. Een gesocialiseerde chihuahua kan doorgaans ook goed opschieten met andere huisdieren ook andere chihuahuas in zijn gezin.
investinspain.be
Chihuahua - WOEF.
De tweede theorie stelt dat de chihuahua de nakomeling is van verschillende romantische ontmoetingen tussen kleine, haarloze hondjes die door Spaanse handelaren van China naar Mexico werden meegebracht en inheemse honden. Hoe de verre voorgeschiedenis van de chihuahua er exact uitzag, zullen we misschien nooit weten.
https://www.tenerifeonline.be/te-koop/woning-t163
Chihuahua, langhaar.
Zelfbewust, temperamentvol, levendig, leergierig en nieuwsgierig, waaks en niet bang uitgevallen, ook niet ten opzichte van veel grotere honden. De rasverenigingen; Eerste Gezelschapshondenclub Nederland en Nederlandse Chihuahua Club zijn bezig met de gezondheid van de Chihuahua langhaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging.
chihuahua
Chihuahua Dog Breed Information.
Back To Dog Breeds. The Chihuahua is a tiny dog with a huge personality. A national symbol of Mexico, these alert and amusing purse dogs stand among the oldest breeds of the Americas, with a lineage going back to the ancient kingdoms of pre-Columbian times.
Chihuahua hond - Wikipedia.
Ze waren wat groter dan de chihuahua, maar vertoonden er verder wel overeenkomsten mee. Waarschijnlijk werden deze honden als heilig beschouwd en gebruikt als offer om de zonden van overleden personen op zich te nemen en hun zielen op de reis naar het hiernamaals te begeleiden.
Chihuahua staat - Wikipedia.
Chihuahua bestaat uit 67 gemeentes, zie Lijst van gemeentes van Chihuahua. Staten van Mexico Aguascalientes Baja California Baja California Sur Campeche Chiapas Chihuahua Coahuila Colima Durango Guanajuato Guerrero Hidalgo Jalisco Mexico Michoacán Morelos Nayarit Nuevo León Oaxaca Puebla Querétaro Quintana Roo San Luis Potosí Sinaloa Sonora Tabasco Tamaulipas Tlaxcala Veracruz Yucatán Zacatecas.
Chihuahua - Ontdek het kleinste hondenras ter wereld zooplus.
Omdat de Chihuahua door velen nog steeds als modehond wordt gezien, die in de handtassen van supersterren te vinden is, zijn er helaas veel broodfokkers die met deze kleine honden winst willen maken. Het negeren van fokaanbevelingen en het ontbreken van gedetailleerde gezondheidscontroles op de geschiktheid van de fokdieren hebben geleid tot een toename van erfelijke ziektes bij de Chihuahua.
Chihuahua Hondenrassen Medpets.be.
Dit is jammer, want Chihuahua is een leergierige leerling. Chihuahua's' zijn sociale dieren en samenleven met honden en katten verloopt in de regel dan ook probleemloos. vergeet niet dat een Chihuahua zo klein is dat hij gemakkelijk door grotere honden onder de voet kan worden gelopen.
Alles wat u wilt weten over de Chihuahua Chihuahua Chiwawa.
Er is een langhaar Chihuahua en een korthaar Chihuahua, in het kort is de korthaar Chihuahua makkelijker te onderhouden dan de langhaar Chihuahua, maar de langhaar zal minder vacht verlies hebben. Over het algemeen heeft een Chihuahua weinig verzorging nodig.

Contacteer ons